Gezinspraktijk Zentastisch | Mijn missie
21871
post-template-default,single,single-post,postid-21871,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Mijn missie

De huidige snelle maatschappij heeft invloed op het kind, de ouder en het gezin. Ik heb het tot mijn missie gemaakt om ouder en kind te helpen in deze snelle maatschappij. Dit wil ik doen door hen bewust te maken van hun verbinding, die er eigenlijk altijd is maar soms wordt overschreeuwd door het snelle leven van nu. Dit is mijn inspiratie, motivatie en overtuiging voor mijn bedrijf Zentastisch.

De maatschappij (bijvoorbeeld het prestatie gericht zijn, je voldoet als je doet, het altijd leuke vriendje moeten zijn en altijd bereikbaar zijn, naast nog alle andere (sociale) verplichtingen), vraagt van kinderen dat ze veel meer moeten kennen, kunnen en doen en dit allemaal tegelijk. Hierdoor krijgen ze veel meer indrukken op een dag. Dit kan druk en stress met zich meebrengen, en hoe gaat een kind hiermee om? Hier wil ik graag kindjes bij helpen, zodat ze daar de rest van hun leven profijt van kunnen hebben.

No Comments

Post a Comment