Gezinspraktijk Zentastisch | Tarieven
21694
page-template-default,page,page-id-21694,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Tarieven

Kindercoaching:

Hoe ga ik te werk?

Na je aanmelding neem ik telefonisch contact met je op. Enerzijds om de kosteloze intake in te plannen en anderzijds wat algemene informatie van je te ontvangen. Aansluitend ontvang je een email ter bevestiging van de afspraak en nog een aantal voorbereidende vragen voor de intake. Tijdens de intake gaan we dieper in op de hulpvraag en kijken we of er een klik is. Hier bespreken ook de algemene voorwaarden en het privacy beleid. ​ ​

Een sessie duurt 45 minuten (vanwege de aandacht spanne van een kind) en kost €35,- (excl. BTW). Ik bied ook een traject van 3 sessies voor €99,- (excl. BTW). Gemiddeld hebben kinderen 3-5 sessies nodig. Wanneer er vragen zijn, ben ik via email en telefonisch bereikbaar (wanneer ik niet opneem, probeer ik dezelfde dag nog terug te bellen).

Gezinspraktijk Zentastisch - Chantal Drummen | Nicole Coolen Fotografie
Mind-walk®:

Mind-Walk is een cursus van 8 lessen van ongeveer een uur en de kosten van de gehele cursus zijn €80,- (excl. BTW). Mind-Walk is in groepsverband van maximaal 10 volwassenen. Na aanmelding stuur ik via email een inschrijfformulier en de privacy overeenkomst.

Zenfulkids

Zenfulkids is een cursus van 8 lessen in groepsverband en de kosten gaan €80,- (excl. BTW) per cursus zijn. Het avontuur zal plaatsvinden vanuit fysiotherapiepraktijk Göttgens Kienhuis Pfennings .