Gezinspraktijk Zentastisch | Mind-walk®
21686
page-template-default,page,page-id-21686,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Mind-walk®

Als ouder moet je tegenwoordig veel kunnen combineren; aandacht voor je kinderen, clubjes van de kinderen, vriendjes van de kinderen, werk, liefst ook nog een beetje aandacht voor vrienden en familie, en als het nog even kan ook het huishouden/klusjes met de oneindige to-do-lijstjes. Herkenbaar? Het constant “aan” staan en “moeten” kan best wat stress met zich meebrengen, en een gestreste ouder kan een negatief effect hebben op de relaties binnen het gezin. Net als een gestrest kind een negatief effect heeft op de gemoedsrust van de ouder. Het is één geheel. En kan je als ouder hiermee omgaan? Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten. Het is Mindfull wandelen; wandelen in combinatie met invloeden uit de yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het is een veilige en effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, die zowel geschikt is voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus.

Bij Mind-Walk ga je in een groep van maximaal 10 volwassene de natuur in. Tijdens de Mind-wandeling van ongeveer 3 km (tot max. 5 km) per keer, leer je verschillende ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen. Mind-Walk kan daarom helpen om je hoofd leeg te wandelen en minder stress te ervaren, waardoor je stemming verbetert en je een goed gevoel krijgt. Wanneer je merkt dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe je moet ontspannen, kan Mind-Walk hierbij helpen. Mind-Walk kan ook helpen om je energieker, fitter en meer in balans te voelen.

Wanneer je heerlijk wilt ontspannen en genieten van de natuur, of je ervaart dat je hoofd vaak te vol is of je wil je batterij weer opladen meldt je dan via mail aan en wandel jezelf in balans!

Gezinspraktijk Zentastisch - Chantal Drummen | Nicole Coolen Fotografie