Gezinspraktijk Zentastisch | Ben je deze week een beetje geleefd?
21908
post-template-default,single,single-post,postid-21908,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Ben je deze week een beetje geleefd?

Ben je deze week een beetje geleefd, heb je moeten voldoen aan vele eisen en heb je alle ballen in de lucht (geprobeerd te) gehouden? Je to-do lijstje afgecheckt? Vandaag nog bij allemaal clubjes of wedstrijden langs de lijn gestaan of naar de zwemles met mogelijk erna nog een sociale “verplichting”.
Dan kan je best toe zijn aan een beetje balans! Je eigen balans maar mogelijk ook met je gezin! Hoe krijg je dat voor elkaar?
Daar zijn veel manieren voor, maar heb ik er zelf een ervaren vorige week zondag!

Ik(wij) ben naar buiten gegaan! Ik merk vooral aan mijn oudste dat hij dit ook heel erg kan gebruiken. Hij zit net in groep 3 waar hij heel veel informatie en een andere structuur moet verwerken. De dag voor de wandeling was hij hyper, luisterde (of gehoorzaamde, hoe je het wilt noemen) niet en werd zelfs opstandig met stampvoeten aan toe (moest hierbij wel een beetje mijn lach inhouden 🙊). Dit is helemaal niet zoals hij is! Nadat we zijn gaan wandelen, voelde we ons volgens mij allemaal een stuk rustiger, de rest van de dag verliep weer zen.
En dan hoor ik je nu denken (ja heel knap he 🤪), die van mij wandelen niet. Ook heel herkenbaar, mijn jongste begint al als we het zeggen en blijft daarmee bezig totdat we starten met wandelen. Maar al snel vergeet hij dat! Af en toe een stop met wat drinken of tussendoortje kom je al een heel eind en wie houdt er niet van om een wedstrijdje klavertje vier zoeken? Mocht je ruimte hebben dit weekend, hup erop uit! Al wandel je maar een half uurtje.
#balance #connect #zen

No Comments

Post a Comment